Light

Nem mindennapi felkérés

Fura a hölgy gusztusa.

Plank, planking: Körülbelül “deszka”, “deszkázás”. Lényege, hogy az alanyok merev testtel, arccal lefelé fekve, minél extrémebb helyeken fotóztatják magukat és a fényképeket megosztják magukról a közösségi média különböző felületein. Az új, interneten hódító őrület sajnos már több halálos áldozatot is követelt, ahogy arról itt és itt hírt adtunk.

Motorboat: Szó szerinti jelentése “motorcsónak”, de a szlengben így hívják, amikor valaki két méretes kebel közé dugott fizimiskáját ide-oda mozgatva berregő hangot ad ki.

UFC: Az “Ultimate Fighting Championship” rövidítése, amely a K-1 mellett a legnépszerűbb kevert harcművészeti ág világszerte.

CombatLifestyle.com: Küzdősportokkal foglalkozó, amerikai portál.

A főbb fogalmak tisztázása után lássuk mai videónkat, amin Tracy Lee, az utóbb említett honlap dekoratív celebritása egy dedikáláson arra kéri Jake Shieldset, előbbi sportág sztárját, hogy mutasson be egy plank-motorboat kombót, de RAJTA!

A harcos, bár első nekifutásra láthatóan meglepődik, de derekasan helytáll, ám talán a többszöri újságírói felszólítás hatására – “Érzelmek nélkül!” – a várt hanghatás elmaradt. A produkció esetleges privát folytatásról pedig nem szól a fáma…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik