Light

Tankolgatunk, tankolgatunk

Benzinkutak bénái.

Autózni sokak számára elég zűrzavaros. Mert hát ugye ott van mindjárt a kormány, amit örökké tekergetni kell, meg a sebességváltó, amit meg rángatni.

Időnként kifogy a benzin, akkor meg a tankolásnál lehetnek egyéb mizériák: pofátlan a kutas, gázolajat tankolunk benzin helyett, rosszul adnak vissza, nem adnak rosszul vissza, viszont a méregdrága ötnapos – frissnek mondott – szendvics annyira ki van száradva, hogy falat lehetne bontani vele.

Ne ragozzuk tovább a témát: a töltőállomások lesznek ma a középpontban két videó erejéig. Az elsőnél feltételtelezhetően egy veszekedésből – és az autóból – száll ki hősünk, amikor is neki áll tankolni. Ezt a mozdulatát mintha barátnője kissé figyelmen kívül hagyná és inkább sietősen távozik.

Második videónkban a delikvens a jéghideg profizmus, az autizmus és a vakság különös elegyét mutatja be szintén üzemanyag-vételezés során. Emberünk a műveletnél annyira koncentrál minden cseppre, hogy teljesen hidegen hagyja, hogy egy kisteherautó komplett felborul az orra előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik