Kultúra

Kiszivárgott a Sárkányok háza évadfináléja a TikTokra

Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery
Ugyanez történt pár éve az első évaddal is.

Ugyan csak augusztus 4-én, vasárnap zárul az HBO-n és a Maxon a Sárkányok háza második évada, de az utolsó epizódból idő előtt kiszivárogtak komplett jelenetek a TikTokra és más közösségi médiafelületekre – írja a Variety. A részletek kedd este kerültek föl az internetre, az egyik TikTok csatorna mintegy 14 videót posztolt a bemutatás előtt álló fináléból, összesen csaknem 30 percnyi anyagot. A videók egyenként százezer körüli nézettségig jutottak, néhány óra elteltével a TikTok letiltotta a szivárogtató csatornát, ám addigra a jelenetek feltűntek az X-en és a Redditen is.

Az eset kísértetiesen emlékeztet arra, ami a Sárkányok háza első évadának fináléjával történt, amely a 2022 októberi premier előtt két nappal szivárgott ki az internetre. Az a korábbi szivárogtatás az HBO akkori közlése szerint egy európai, közel-keleti vagy afrikai forgalmazó partnertől származott. Már a Trónok harcának is voltak hasonló küzdelmei, különösen az utolsó évada során, olykor teljes epizódok szivárogtak ki a bemutató előtt.

A Sárkányok háza második évadáról írt kritikánkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
Akit bosszantott a Sárkányok háza első évada, azt a második kárpótolja
Beindulni látszik végre a Sárkányok háza, a második évadban a bábuk végre a táblára kerülnek, a feloldhatatlan konfliktusok kirobbantak, és küszöbön a háború. Kritika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik