Kultúra

Mostantól Zendayával is lehet pózolni a budapesti Madame Tussauds-ban

Madame Tussauds Budapest
Madame Tussauds Budapest
Egy Zsolnay padon várja a szelfizőket.

Újabb lakóval bővült a Madame Tussauds Budapest: mostantól Zendaya mellett lehet ücsörögni a Dorottya utcai palotában. A fiatal világsztár a Gellért fürdő hangulatát megidéző VIP-teremben egy Zsolnay padon ülve szemléli Brad Pittet, Madonnát, Leonardo DiCapriót és a többi hírességet.

A 27 éves színész-énekes gyerekként tört be a showbizniszbe a Disney Indul a risza! produkciójában, az HBO Eufória című sorozatáért Golden Globe-és Emmy-díjat kapott, ezzel ő lett a legfiatalabb, akit valaha az utóbbi kitüntetéssel ismertek el. Legutóbb a Dűne első és második részében, valamint a Challengers című filmben nézők tízmilliói láthatták Zendayát, aki immáron évek óta Pókember-béli színésztársával, Tom Hollanddal él együtt. Zendayától nem idegen Budapest, a Dűne-filmek nagy részét Magyarországon forgatták.

A VIP-teremben helyet kapó szobor Amszterdamból érkezett, a figurán annak a ruhának a másolata látható, amelyet Zendaya a 71. Emmy-gálán viselt 2019-ben, Los Angelesben. A Madame Tussauds közleménye szerint a teremben helyet kapott még egy Zsolnay sellő is, amely a Zendayával szemben található padon ül, emellett új installációval látható Ariana Grande figurája a Cinema Kávézóban.

A budapesti panoptikum tavaly nyílt meg, lapunk ott volt a megnyitón:

Kapcsolódó
Eljött a kánaán a Zámbó Jimmy-szelfire áhítozóknak: megnyílt a budapesti Madame Tussauds
Május 25-én nyílik a Madame Tussauds budapesti múzeuma. Ott voltunk a megnyitón, ahol megcsodálhattuk Donald Trump dolgozószobáját, Mátyás király és Zámbó Jimmy göndör fürtjeit, de a sandítóan figyelő Columbo hadnaggyal is farkasszemet néztünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik