Kultúra

Holtan találták autójában az Alf egykori gyerekszínészét, Benji Gregoryt

A 46 éves színész elaludhatott a kocsiban.

Negyvenhat évesen meghalt Benji Gregory amerikai színész, aki az Alf című sorozat egyik mellékszerepével lett ismert gyerekszínész. Gregoryra az autójában ülve találtak rá egy bank parkolójában még június 13-án az arizónai Peoriában, halálhírét most erősítette meg a testvére, Rebecca Pfaffinger a New York Timesnak. A férfi mellett ült szolgálati kutyája, Hans is, az állat ugyancsak elpusztult.

Pfaffinger elmondta: a halál pontos okát egyelőre vizsgálják, ám nagy valószínűséggel a férfi az autójában ülve elaludhatott, és a nagy hőségben hőgutát kapott. Hozzátette, hogy Gregory bipoláris személyiségzavarban és depresszióban szenvedett, mindkettőt kezeltette.

Gregory már egészen fiatalon ismert lett, nyolcéves volt, amikor 1986-ban debütált az Alf című sorozatban, ő alakította Brian Tannert, a Tanner család legfiatalabb tagját. Elsősorban tévés szerepeket vállalt, feltűnt többek közt A szupercsapatban és az Alkonyzónában is, de filmeket is csinált, többek közt Whoopi Goldberg mellett is szerepelt az 1986-os Spiclik, sipirc című vígjátékban. 2004-ben visszavonult a színészettől, és a haditengerészetnél vállalt munkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik