Kultúra

Rost Andrea reagált Miklósa Erika megjegyzésére: Az kiabál, akinek a háza ég

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Miklósa Erika korábban, a Négyszemközt című műsorban úgy fogalmazott, egy tollvonással összeomlott Rost Andrea művészi reputációja, amikor elvállalta, hogy fellép Magyar Péter tüntetésén.

Szerintem méltatlan lenne, ha erre hosszasan reagálnék. Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég

– mondta Miklósa kritikájáról Rost Andrea az Indexnek. Rost egy közmondást is idézett a lapnak, miszerint „a sas nem kapkod legyek után”.

Ez az én érzésem, nem is válasz, hanem reakció, mert nem akarok erre válaszolni. Méltatlan volna. Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc

– nyilatkozta.

Rost a tüntetéseken való szereplésről korábban elárulta, hogy amikor Nagy Ervin felhívta, először átfutott az agyán szereplése esetleges következménye, hogy mi lesz másnap, de végül pont azért vállalta, mert így boldogan tud a tükörbe nézni. Amikor a helyszínen a békés tömeget látta, már biztos volt abban, hogy helyesen döntött.

„Magyarországon kell, hogy legyen egy harmadik tömörülés egy olyan ember égisze alatt, akinek konkrét elképzelései vannak, ugyanakkor határozott, és azt mondja el, amit nagyon sok ember gondol ebben az országban és országhatáron túl is – ezt alátámasztották azok a levelek, amelyeket Nagy Ervin olvasott fel. Ahhoz, hogy ez az ország tovább menjen, változásra van szükség, és arra, hogy egy olyan csapatra lehessen voksolni, amely ténylegesen a magyarok érdekeit tartja szem előtt” – fogalmazott akkor.

Kapcsolódó
Miklósa Erika szerint Rost Andreának „összeomlott a művészi reputációja”, mikor Magyar Péter gyűlésén fellépett
Azt is elmondta, ő miért vállalt munkát egy olyan tévécsatornánál, ami nem áll közel az ő nemzeti érzetéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik