Kultúra

Zendaya arról beszélt, mikor tér vissza a zenéléshez

IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Titokzatoskodott egy sort a 27 éves színésznő.

Egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy új zenével jelentkezzen Zendaya, akinél jelenleg a legfoglalkoztatottabb színésznők közé tartozik.

Az épp a Challengers című romantikus sportdrámát népszerűsítő Zendaya Jennifer Hudson műsorában volt vendég, ahol arról kérdezték, hogy áll most a zenéléssel. Elmondta: bár nem érzi azt, hogy a zeneipar kiölte volna belőle a lelkesedést, érezhető különbséget vél aközött, ha csak magának zenél, és ha hivatásszerűen. Ennek ellenére az alkotást élvezi, és nem zárkózik el attól sem, hogy ezt megossza a közönséggel.

Ha épp a megfelelő időben csinálnék valamit – mert továbbra is szeretek csak úgy magamnak alkotni –, akkor előfordulhat, hogy kiadok valamit. De még ne őrüljetek meg, meglátjuk, talán egy nap ez is eljön

– nyilatkozta titokzatosan a 27 éves színésznő.

Zendaya gyerekkora óta énekel, és bár Disney-gyereksztárként futott be, tinédzserkorában a színészkedés mellett énekelt is: több dalt és egy albumot is kiadott, a Zendaya 2013-ban jelent meg. Bár volt azóta új dala, többek közt az Eufóriában is énekelt, amióta 2017-ben berobbant a Pókember: Hazatéréssel, elsősorban a színészi karrierjére koncentrál, a Challengers előtt a Dűne második részében láthattuk.

A beszélgetésben a tavalyi meglepetésszerepléséről beszélt a Coachellán, ahol a Labrinth koncertjén tűnt fel egy szám erejéig. Hudsonnak bevallotta: rettent lámpalázas, és nem akarta elvállalni a beugrást, ám végül úgy gondolta, hogy muszáj kihasználnia a lehetőséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik