Kultúra

Negyvenéves karrierje megkoronázásaként Macaulay Culkin csillagot kap Hollywoodban

EMMA MCINTYRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
EMMA MCINTYRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Bár a legtöbbek fejében örökre a szőke hajú Kevinként fog élni, immár majdnem negyven éve van a pályán Macaulay Culkin, ennek apropójából csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán.

A gyerekszínészként a Reszkessetek, betörőkkel befutó Culkin szám szerint a 2765. csillagot kapja majd a Hollywood Boulevardon található úton, az ünnepélyes leleplezésre december elsején kerül sor. A színészt Catherine O’Hara és Natasha Lyonne fogja méltatni az ünnepélyen.

Macaulay Culkin a popkultúra egyik alappillére. Terjedelmes repetroárral rendelkezik, a Reszkessetek, betörők a világ egyik legkedvesebb karácsonyi filmje. Csodálatos, hogy Catherine O’Hara, aki a filmben az édesanyját játszotta, ismét egymásra találhat a fiával, és beszédet mondhat a ceremónián

– idézi a közlemény Ana Martinezt, a Hírességek sétányának producerét.

A szám nem elírás, a 43 éves Culkin néhány hónap híján valóban négy évtizede van a pályán: édesapja négyévesen kezdte meghallgatásokra vinni, egy évvel később be is mutatták első filmjét, a Ha éjfélt üt az órát.

A színészről három éve, negyvenedik születésnapján írtunk bővebben:

Kapcsolódó
40 lett Macaulay Culkin, aki okkal tűnt el Hollywoodból
A mai napig megállítják az utcán, hogy vágjon olyan rémült arcot, mint a filmben, ami híressé tette. Apja olyanná akarta tenni, amilyen ő sohasem lehetett, múltjára pedig legalább annyira szarkasztikusan gondol vissza, mint ahogy az egész világot is látja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik