Kultúra

Ryan Reynolds megdicsért egy motorbiciklit, és hirtelen mindenki azt akarja

Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ennyit jelent manapság, ha egy valódi híresség dicséri meg a termékedet:

Ryan Reynolds hollywoodi színész közösségi médiában elhangzott dicsérete elképesztően felfokozta az érdeklődést egy elektromos motorkerékpárokat gyártó vállalat iránt. A sztár, egyben a Wrexham fociklub társtulajdonosa a coventry-i székhelyű Arc vállalatról posztolt, mondván, hogy a Vector modelljük „a legmenőbb motor”, amin valaha is ült.

A cég vezetője, Mark Truman elmondta, hogy a színészt tavaly egy egyedi készítésű modellt rendelt tőlük, Reynolds legutóbbi Instagram-posztjai pedig elszabadították az őrületet a cég közösségi média platformjain, írja a BBC.

A cég, amely azt állítja magáról, hogy „a világ legfejlettebb motorkerékpárjait” gyártja, azt mondta, hogy a 100 és 150 ezer font körüli értékű (kb. 45 -67 millió forint), személyre szabott Vector modellt novemberben szállították le, és a sztár kapcsolatban maradt vele.

Truman szerint Reynolds nagyon hétköznapi volt, „világosan megmondta, hogy teljes árat akar fizetni, nem akarta kikerülni a sorban állást”. A színész azt kérte, hogy az akkumulátoros jármű készítéséhez lent – egy kenderhez hasonló anyagot – használjanak.

A színész az 50 millió Instagram-követőjének posztolva azt írta, semmilyen érdekeltsége vagy kapcsolata nincs a céggel, és az egész út alatt nem hagyta abba a mosolygást.

Ennek eredményeként a vállalat „körülbelül 1200 százalékos” növekedést tapasztalt a közösségi médián keresztül, és „hatalmas mennyiségű” értékesítési megkeresést kapott – tette hozzá Truman:

Soha nem engedhetnénk meg magunknak, hogy hírességeknek fizessünk a reklámozásért, ő csak egy nagyon hiteles vásárló, aki kerékpárt vásárolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik