Kultúra

Öt hónapja tűnt el Julian Sands, de még mindig nem adták fel a keresését

Stefanie Keenan/Getty Images
Stefanie Keenan/Getty Images
Ezúttal sem találták meg.

Január közepén, a dél-kaliforniai hegyekben két társával együtt nyomtalanul eltűnt a Szoba kilátással hatvanöt éves sztárja, Julian Sands, keresését azonban azóta sem adták fel – írja a Variety.

A színész autóját hét nappal később, január 20-án találták meg, családja pedig rövidesen feladta a reményt, hogy a férfi épségben fog előkerülni – ellentétben a San Bernardino megyei seriffhivatallal, ami egy hétfői közleményében kijelentette: két helikopterrel, a szűk helyek feltérképezésére is alkalmas drónokkal, illetve nyolcvannál is több ember segítségével június 17-én is indítottak egy keresést, az azonban eredménytelen volt.

A januári lavinaveszély, illetve szélsőséges időjárás mostanra természetesen már a múlté, a Los Angelestől nyolcvan kilométerre fekvő területen azonban még mindig vannak olyan részek, ahol továbbra is három méternél vastagabb a hó- és jégtakaró.

A seriffhivatal hozzátette:

az eltűnés óta nyolc légi, illetve földi keresést indítottak, több mint ötszáz órát töltve Sands maradványainak megtalálásával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik