Kultúra

És az megvan, hogy Stifler mamája és Finch egy időben lakótársak voltak?

Universal Pictures
Universal Pictures

Jennifer Coolidge, aki Stifler mamáját, a történelem első MILF-jét játszotta az Amerikai pitében és folytatásaiban, és Eddie Kaye Thomas, aki a nyápic Finchet, aki végül összejött a bombázó anyukával, egy időben a való életben is közel kerültek egymáshoz: lakótársak voltak. Erről Jennifer Coolidge mesélt a British GQ-nak, kiemelve: kapcsolatuk szigorúan plátói maradt.

Elmondta azt is, hogy az együttélés afféle munkamódszer volt a részéről:

Vannak módszereim, ahogy ráveszem magam különböző munkákra, sokszor románcok révén, de az is előfordul, hogy teljesen másféle barátokkal kezdek lógni. Izgalmas dolgok tudnak kisülni az ilyesmiből

– fogalmazott. Ugyan a filmbeli szexpartnerrel beérték a barátsággal, Coolidge többször beszélt már arról, hogy az Amerikai pite-filmek nagyban elősegítették a szexuális életét: legalább kétszáz férfival lefeküdt a film hatására.

Ha nem lett volna az a film, azt hiszem, nagyon unalmas lett volna az az évtized. (…) Kinyitott egy ajtót egy világra, ahol sokkal több jóképű – és fiatal – férfi volt.

Coolidge A Fehér Lótusz kapcsán az utóbbi időben egy sor elismerést és friss figyelmet kapott, legutóbbi hír, hogy akár saját előzménysorozata is lehet. Nemrég portrécikkünk is született róla.

Kapcsolódó
Ha te vagy az első MILF a filmtörténetben, nem könnyű kimászni a skatulyából – Jennifer Coolidge portréja
Magához ölelte a skatulyáját, mégis akkor lett a legjobb, amikor azon kívül kapott esélyt. Ő Jennifer Coolidge.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik