Kultúra

Előzménysorozatot kaphat Jennifer Coolidge és A Fehér Lótusz

HBO Max
HBO Max

Ausztráliában játszódhat A Fehér Lótusz folytatása, de már egy lehetséges előzménysorozat ötlete is felmerült Mike White showrunnerben, amely a Jennifer Coolidge által játszott karakterre, Tanya McQuoidra koncentrálna. White Ausztráliában, Sydney-ben vett részt egy filmfesztiválon, ahová Coolidge is elkísérte, ott mesélt minderről.

A Deadline arról írt, hogy a szombaton tartott sajtótájékoztatóján többek közt az HBO Maxon bemutatkozó sikersorozatáról is kérdezték, amelyet jelenleg is forgatnak Thaiföldön. A rendező arról mesélt, hogy szívesen hozná a negyedik évadot az ausztrál kontinensre, az az álma ugyanis, hogy minden kontinensen játszódjon egy évad. Ezzel együtt azonban nem erősítette meg, hogy egész biztosan folytatódik a harmadik széria után is A Fehér Lótusz, úgy fogalmazott, hogy amennyiben folytatják, Ausztráliába jöhetnek.

De egy másik kijelentése is arra enged következtetni, hogy valóban bővítésekben gondolkodnak: tervben van egy előzménysorozat, amely a sorozat egyik legszórakoztatóbb karakterére – egyben azon kevesek egyikére, aki mindkét évadban felbukkan –, Tanyára koncentrálna, akinek eljátszásáért Coolidge Golden Globe-ot és Emmy-díjat is kapott.

Abszolút működhet, már beszéltünk is róla, vicces ötlet. Jenniferből húsz évvel fiatalabbat csinálhatnák

– mesélte White.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik