Kultúra

Május 4-én folytatódik a Star Wars: Látomások

Lucasfilm
Lucasfilm
Megtörtént az idei Star Wars Celebrations utolsó nagy bejelentése.

Záró napjához érkezett a 2023-as Star Wars Celebration, de ma sem maradtunk friss bejelentések nélkül, hiszen a Star Wars: A Rossz Osztag harmadik évadának leleplezése után kiderült, hogy a Star Wars: Látomások második évadja (Star Wars Visions Volume 2) 2023. május 4-én (azaz a hivatalos Star Wars napon) kerül fel a Disney+ streamingszolgáltatás kínálatába.

A Star Wars univerzumot ünneplő eseményen ráadásul nemcsak a közelgő premier jelentették be, de a kilenc kisfilmet felvonultató animációs antológia egy rendkívül látványos előzetest is kapott.

Ha valaki lemaradt volna az előző évadról: a 2021 szeptemberében debütált Star Wars: Látomások egy animációs rövidfilmeket tömörítő antológia sorozat, ahol japán animációs stúdiók a saját elképzeléseik alapján meséltek el különböző történeteket a messzi-messzi galaxisról.

A második évad ugyanakkor már kitágítja a Látomások határait, hiszen a Lucasfilm ezúttal a világ minden tájáról (pl. Spanyolország, Írország, India, Dél-Korea) kért fel stúdiókat, hogy egyedi, különböző animációs technikákkal készült kisfilmeket készítsenek a Star Wars univerzumon belül.

Kapcsolódó
Újabb Star Wars-film készül Daisy Ridley főszereplésével
Érkeznek az első információk a Lucasfilm és a Disney jövőbeni terveiről.

A 24.hu a Disney vendégeként vesz részt az eseményen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik