Kultúra

Egy hotelben dolgozik a túlélésért a nemi erőszakkal is vádolt Armie Hammer

Terence Patrick/CBS via Getty Images
Terence Patrick/CBS via Getty Images
A Szólíts a neveden sztárja a lakosztályok és szobák bérbeadását segíti.

A gyerekkorában öt évet a Kajmán-szigeteken élő színész 2021 elején előbb bizarr, szexuális tárgyú üzeneteivel került a figyelem középpontjába, majd kannibalizmussal, végül pedig nemi erőszakkal vádolták, így a tavaly nyáron szex-, drog- és alkoholproblémái miatt elvonóra ment színész karrierje elképesztő tempóban állt a földbe.

Élete alakulásáról azóta semmiféle információ nem került napvilágra, néhány nappal ezelőtt azonban

a Kajmán-szigetek egy üdülőközpontjában, az ott dolgozók egyenruháját viselve fényképezték le

írta meg a Variety, ami nek a részletekre is sikerült fényt derítenie.

A kép felbukkanásával párhuzamosan egy szórólap fotója is elkezdett körbejárni, ami szerint Armie Hammer concierge-ként dolgozik, így egész napjait a vendégek segítésével tölti. Ezt a hírt a szálloda több lapnak is cáfolta, rövidesen azonban újabb fotók kerültek elő, egy forrás pedig arról mesélt a lapnak, hogy

a hollywoodi színész a lakosztályok és szobák különböző időtartamokra való kiadását

segíti, hiszen

az az igazság, hogy teljesen le van égve, így megpróbálja kitölteni a napjait, valamint pénzt szerezni ahhoz, hogy segíteni tudja a családját.

A forrás szerint nem ez Hammer első munkája a szigeten, korábban ugyanis a saját lakását is rejtő rejtő apartmanház gondnoki feladatait látta el, hogy a szigeteken lévő exfelesége, a tévés Elizabeth Cambers, illetve két kisgyermeke közelében maradhasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik