Kultúra

Armie Hammer elvonóra ment, hogy kezdjen valamit szex-, drog- és alkoholproblémáival

Tibrina Hobson / WireImage / Getty Images
Tibrina Hobson / WireImage / Getty Images
A színészt többen is szexuális zaklatással vádolták az elmúlt hónapokban.

Armie Hammer karrierje látványosan elkezdett összeomlani, miután év elején kiszivárogtak bizarr, szexuális tartalmú üzenetei, majd többen is szexuális zaklatással vádolták meg. Az ügynöksége ejtette, sorra teszik ki a filmekből, illetve halasztják a már vele leforgatott filmek premierjeit, márciusban pedig még nyomozást is indított ellene a Los Angeles-i ügyészség, mert egyik korábbi partnere azzal vádolta, hogy 2017-ben a színész megerőszakolta őt.

Kapcsolódó
Armie Hammer botránya miatt bukhat a régóta csúszó Poirot-film
A Halál a Níluson egyre rosszabb esélyekkel várhatja a premiert, ha egyszer bemutatják egyáltalán.

A Vanity Fair úgy tudja, hogy a Szólíts a neveden sztárja május végén bevonult egy floridai rehabközpontba, hogy kezdjen valamit szex-, drog-, és alkoholproblémáival.

Hammer amúgy kezdetektől tagadja a vádakat, fenntartva, hogy minden szexuális érintkezés konszenzuális volt a vádlóival. Ügyvédje szerint az efféle alaptalan vádaskodás csak a valódi szexuális visszaélések áldozatainak a helyzetét fogja megnehezíteni.

Nem sokkal korábban a szintén korábbi partnere által zaklatással megvádolt Shia LaBeouf került hasonló helyzetbe, ő is bevonult egy hasonló intézménybe.

Kapcsolódó
Shia LaBeouf intézetbe vonult, hetek óta kezelés alatt áll, és felfüggeszti karrierjét
A zaklatással vádolt színész a gyógyulásra koncentrál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik