Kultúra

A Will Smith által játszott Richard Williams szerint csak önvédelem esetén elfogadott egy pofon

AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Megszólalt Will Smith pofonbotránya kapcsán Richard Williams, akinek eljátszásáért a színész nem sokkal az incidens után átvehette az Oscar-díjat. A Williams-nővérek apja fián, Chavoita LeSane-en keresztül nyilatkoztott az NBC-nek:

Nem ismerjük a történtek minden részletét, de nem nézzük el azt, ha valaki megüt egy másik embert, hacsak nem önvédelemről van szó

LeSane, aki édesapja sztrókja óta Williams szóvivőjeként szokott nyilatkozni elmondta, hogy apja ugyanúgy ledöbbent a történtek láttán, mint mindenki más. Azzal kapcsolatban viszont nem árulta el édesapja álláspontját, hogy Smith köszönőbeszédében az esettel kapcsolatbna párhuzamot vont maga és Williams közt. Miután ugyanis a színész bocsánatot kért az Amerikai Filmakadémiától viselkedése miatt, azt mondta: „úgy nézhettem ki, mint egy őrült apa, ahogyan azt Williamsről is szokták mondani. De a szeretet őrült dolgokra késztet.”

A pofon óta több fejleménye is lett az ügynek: Smith bocsánatot kért, Chris Rock nem jelenti fel a színészt, az Akadémia viszont vizsgálatot indít az ügyben.

Kapcsolódó
Will Smith kiállhatatlan sportapukaként juthat fel a filmvilág csúcsára
Harmadszor jelölték Oscar-díjra a Richard királyért, és a várakozások szerint most nyerni fog. Kirobbanóan intenzív komikusból lett önálló hollywoodi intézmény, és a bukások sem kezdték ki egyedülálló karrierjét. Portré.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik