Élet-Stílus

Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól: A feleségem betegségéről elsütött poén túl sok volt

Neilson Barnard / Getty Images
Neilson Barnard / Getty Images
Az Oscar-gálán, adás közben mosott be egyet a humoristának.

A vasárnapi esti Oscar-gála egyik legemlékezetesebb pillanata marad a jelenet, amikor Chris Rock beszéde közben egyszer csak megjelent a színpadon Will Smith, és felpofozta, miután a humorista a színész felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődött. Pontosabban, annyit mondott, hogy jó választás lenne a G.I. Jane 2 főszerepéhez.

Kapcsolódó
Will Smith felment a színpadra és lekevert egyet a feleségén viccelődő Chris Rocknak
Bár nehéz elképzelni, hogy az Oscar-gálán akár egy köhintés is elhangozzon anélkül, hogy előre megrendeznék, nagyon úgy fest, hogy Will Smithnek tényleg elborult az agya, és felpofozta Chris Rockot.

Az eset után Will Smith Instagramon, egy posztban írta le gondolatait az eset kapcsán és kért bocsánatot Rocktól nyilvánosan. Elmondta, hogy az erőszakot mérgezőnek és destruktívnak tartja, valamint, hogy a viselkedése elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan.

Rajtam viccelődni a munka része, de Jada orvosi állapotáról poént elsütni túl sok volt számomra, nem tudtam kezelni és hevesen reagáltam. Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris. Átléptem egy határt és hibáztam. Szégyellem magam, és a viselkedésem nem azt tükrözi, hogy ilyen ember akarok lenni. Nincs helye a szeretettel és kedvességgel teli világon az erőszaknak. Szeretnék elnézést kérni az Akadémiától is, a műsor készítőitől, a jelenlévőktől és mindenkitől, aki nézte a gálát. Bocsánatot kérek a Williams családtól és a Richard király csapattól is. Mélységesen megbántam, hogy a viselkedésem foltot hagy egy különben csodás élményben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik