Kultúra

Dwayne Johnson kapitánya söpörte be a legtöbb pénzt hétvégén

Forum Hungary
Forum Hungary

A Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével készült Dzsungeltúra című kalandfilm vette át az észak-amerikai kasszasikerlista vezetését a hétvégén. A frissen bemutatott Disney-produkcióra a várakozásokat felülmúlva több mint 34,1 millió dollárért (mintegy 10,2 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők. A kalandfilm globálisan 90 millió dollár jegyárbevételt hozott, ebből 27,6 millió dollárt a nemzetközi piacon és több mint 30 millió dollárt a Disney+ streamingszolgáltatás révén. A Dzsungeltúra szerintünk is kellemes családi kikapcsolódás, itt írtunk róla:

Kapcsolódó
Dwayne Johnson akkora kapitány a Dzsungeltúrában, hogy Rejtő Jenő is elégedetten csettintene
A tízéves gyerekek a szóvicceket, a felnőttek Dwayne Johnson vőfélyhumorát értékelhetik az idei nyár családi kalandfilmjében. Kritika a Dzsungeltúráról.

A heti sikerlista második helyére a Dev Patel főszereplésével forgatott The Green Knight került 6,78 millió dolláros hétvégi eredménnyel. Harmadikként a múlt heti aranyérmes, az M. Night Shyamalan által rendezett Idő című misztikus thriller futott be 6,76 millió dolláros jegyárbevétellel.

A Fekete Özvegy című szuperhősfilm negyedikként végzett (kritikánk). Az MTI híre emlékeztet rá, hogy utóbbi címszereplője, Scarlett Johansson a múlt héten beperelte a Disney stúdiót szerződésszegésért, amiért az egy időben kezdte meg a film mozis vetítését és tette elérhetővé streamingszolgáltatásán, ezzel potenciális bevételtől fosztva meg a színészt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik