Kultúra

Ablakot akart pucolni, tűzoltók hozták le a párkányról a brit komikust

Roberto Ricciuti / Getty Images
Roberto Ricciuti / Getty Images
Mindig is tudtuk, hogy a házimunka veszélyes.

A népszerű brit sorozatokból ismert komikus, Adrian Edmondson vasárnap fogta magát és belevágott a veszedelmes küldetésbe: az ablakpucolásba. Ez eddig nem tűnik hírértékűnek, de az események hamarosan olyan burleszkszerű fordulatot vettek, amit még talán Chaplin is megirigyelt volna a 64 éves színésztől. Edmondson ugyanis annyira belemelegedett a pucolásba, hogy sikeresen kint rekedt, csapdába ejtve magát az emeleti ablakpárkányon. A bénázást nem a jó szimatú bulvárlapok nyomozták ki, a színész maga osztotta meg az esetet rajongói okulására a Twitteren, ahol azt is elmesélte, hogy a párkányon feszengve egy járókelőt kellett leszólítania segítségért.

A tűzoltók megérkeztek. Kisebb tömeg verődött össze közönségnek, látványosan élvezve a helyzetet. A tűzoltók nagyon kedvesek voltak, és nem kuncogtak túl sokat a mentésem közben

– írta Edmondson 328 ezer Twitter követőjének, akik közül többen szóvá tették, hogy ez pont olyan, mintha valamelyik sticomja, mondjuk a 80-as években futott The Young Ones egyik jelenete lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik