Kultúra

Spinoff-sorozat készül a Fekete Párduchoz

Marvel Studios
Marvel Studios

Wakandában játszódó tévésorozatot fejleszt Disney+-ra Ryan Coogler, a Fekete Párduc rendezője. Premierdátumot még nem tűztek ki, de kétségkívül még több évet kell várni a sorozatra, ugyanis Coogler jelenleg el van foglalva a Fekete Párduc mozis folytatásával, amelyet jövőre terveznek bemutatni.

A 2018-ban bemutatott Fekete Párduc a Marvel első túlnyomórészt fekete szereposztással és fekete rendezővel forgatott filmje volt. A produkcióra világszerte 1,3 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők, és a legjobb film Oscar-díjára is jelölték. A film főszerepét a tavaly elhunyt Chadwick Boseman alakította, ám hogy T’Challa/Fekete Párduc sorsa pontosan mi lesz a folytatásban Boseman halála után, azt egyelőre nem tudni, csak az az egy biztos, hogy a karaktert nem helyettesítik más színésszel, ezt ugyanis a Marvel elnöke, Kevin Feige már tavaly nyáron bejelentette.

A streaming-háborúban a Netflixszel, az HBO Maxszal, és más streamingszolgáltatókkal versengő Disney decemberben közölte, hogy tíz-tíz tévésorozat elkészítését tervezi a Marvel- és a Star Wars-univerzumból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik