Kultúra

Chadwick Boseman a saját gázsijából egészítette ki alulfizetett női partnere fizetését

Sienna Miller és Chadwick Boseman a 21 híd című filmben dolgoztak együtt, ám a dolog majdnem nem jött össze, mivel a produkció nem akarta megadni a színésznőnek azt a gázsit, amit kért – ám Boseman a saját gázsiját lefölözve pótolta ki Miller fizetését, miután eleve ő volt az, aki Millerért lobbizott a szerepre.

Erről a színésznő az Empire-nek mesélt, a lap ugyanis egy teljes lapszámot szentelt a Fekete Párduc nemrégiben rákban elhunyt színészének. Miller eredetileg nem akart beszélni erről, ám úgy gondolta, semmi nem tudná jobban tanúsítani, milyen ember is volt Boseman valójában.

Ez egy elég nagy büdzséből készült film volt, és tudom, hogy mindenkinek ismerős a hollywoodi béregyenlőtlenség, én viszont egy olyan összeget kértem, amit a stúdió nem akart megadni. Mivel sokat vacilláltam, hogy visszamenjek-e dolgozni, és a lányom épp ekkor kezdte az iskolát, így nem igazán volt jó az időzítés, úgy voltam vele, hogy akkor vállalom a munkát, ha megfelelőképpen kompenzálnak érte. Végül Chadwick volt az, aki felajánlotta a gázsija egy részét, hogy kijöjjön az az összeg, amit kértem. Azt mondta, azért tette, mert ez volt az az összeg, amennyit érdemeltem

– idézte fel Miller, kiemelve, hogy Boseman nem kerített túl nagy feneket a dolognak. A színésznő azt is elmondta, hogy bár a nyilvánosság előtt eddig nem mesélt Boseman akciójáról, privátban több férfi színészbarátjának elmesélte a dolgot.

Mindannyian nagyon-nagyon csendesek lettek hirtelen, és valószínűleg hazamentek, és elgondolkodtak kicsit a dolgokon

– tette hozzá.

Kiemelt kép: Matt Kennedy – AGBO – Huayi Brothers – MWM Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik