Kultúra

Kate Winslet megdöntötte Tom Cruise víz alatt töltött időrekordját

Kate Winsletről mostanában fura, víz alatti fotókat és felvételeket láthattunk az interneten terjedni. A színésznő is szerepel az  Avatar 2-ben, a különleges képek pedig a film forgatásán készültek. Winslet korábban már elmondta, hogy a víz alatti jeleneteket kaszkadőr nélkül, maga szerette volna leforgatni, így meg kellett tanulnia búvárkodni. Ennek elengedhetetlen része azonban a szabadtüdős merülés, amit elég jól sikerült elsajátítania a színésznőnek, 7 perc, 14 másodperc volt a leghosszabb idő, amit víz alatt sikerült töltenie, pipa vagy bármilyen segédeszköz nélkül.

Jon Landau, az Avatar producere szerint a színésznő ezzel az idővel megdöntötte Tom Cruise rekordját, aki a Mission: Impossible – Titkos nemzet forgatásán 74 másodperccel kevesebb ideig bírta levegő nélkül.

Ez annyira vicces, mert nem igazán olvasok kritikákat vagy médiahíreket, az Instagramon sem vagyok fent. De az elmúlt egy-két hétben sorra jöttek oda hozzám az emberek a munkában azzal, hogy “te jó ég, 7 perc, 14 másodperc, azta. Erre én, hogy micsoda, honnan tudjátok?

– mondta Winslet az Entertainment Tonightnak egy interjúban.

Hozzátette, hogy nagyon büszke volt magára, és bár valószínűleg soha többé nem fogja tudni megismételni ezt a teljesítményét, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy teljesen új készségeket sajátíthat el a munkája részeként.

(Independent)

Kiemelt kép: RICH FURY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik