Kultúra koronavírus

Demjén Ferenc jövőre turnézna

Demjén Ferenc számára az elmúlt hónapok a gyógyulásról és a visszatérésről szóltak, utóbbi a koronavírus miatt viszont csúszni látszik. Az énekes a járvány miatt csak Egerben és Miskolcon tudott fellépni az év elején.

Tulajdonképpen az idei turnéból két koncert valósult meg idáig. Nem volt választásunk, hogy megállunk vagy sem. A kényszerszünet alatt nagyokat sétáltam a kertben és a futópadon egyaránt. A betegség alatt elvesztett kilókat pedig visszaszedtem. A feleségem rengeteget segített, hogy felépüljek. […] Sikerült visszanyerni az erőnlétem. A szabályokat teljes mértékben betartom, ez közös érdek

– mondta el Demjén a Blikknek.

Az énekes idén még néhány szabadtéri fellépést vállalt el, azt mondja, technikai felszerelése nagysága miatt  nem mindenhova fér be stábjával.

A megváltozott helyzet minden előzetes forgatókönyvet átírt idén. 2021-ben is szeretnénk folytatni a turnét, ami az Indulj új csodákat látni címet viseli

– tette hozzá Demjén, aki raktárkoncerten is fellép majd. Utóbbit a kormány azért hozta létre, hogy azon keresztül támogassa a zeneipart összesen 5,3 milliárd forinttal, a koronavírus miatt kieső koncertgázsikat pótolandó.

A Wellhello után Jónás Vera, Ohnody és több előadó is felajánlotta raktárkoncertes gázsiját a háttérstábnak
Egyre több előadó ajánlja fel raktárkoncertes gázsiját vagy annak egy részét a háttérstábnak.

Kiemelt kép: Krizsán Csaba / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik