Kultúra koronavírus

A Jóbarátok visszatérése is csúszhat a koronavírus miatt

Az HBO Max február végén robbantotta a hírt, hogy tizenhat évvel a sorozat lezárása után újra összehozzák a Jóbarátok stábját egy különleges epizódra, amelyet májusban fognak majd bemutatni.

Végre tényleg megtörténik: újra összeáll a Jóbarátok
Nem bízzák a véletlenre az HBO Max sikerét.

A világjárvány azonban, úgy tűnik, ennek is betett, ugyanis a forgatást eredetileg a most következő hetekre tervezték, a Deadline viszont úgy tudja, hogy elhalasztják a forgatást. Ez jó eséllyel azt is jelenti, hogy a május második felére tervezett bemutató sem tartható, hiszen legkorábban abban a hónapban tudják elkezdeni magát a felvételt (bár a legoptimistább tervek szerint a forgatás halasztása nem fog csúszást okozni a premierben). Aki tehát úgy érzi, már nem bírja sokáig Rachel, Ross, Monica, Joey és Chandler nélkül, az még párszor ledarálhatja addig az eredeti tíz évadot. Hamarosan ezek is átkerülnek a Netflixről a nemsokára induló HBO Maxra, amely 400 millió dollárt volt hajlandó fizetni az egyik legnépszerűbb sitcomért.

A járvány persze nemcsak az új Jóbarátoknak tett be Hollywoodban, a Disney és más stúdiók is leálltak egy rakás film forgatásával, de a magyar filmszakma is nehéz helyzetbe került.

A Disney leáll egy rakás film forgatásával a koronavírus miatt
Köztük van a Reszkessetek betörők remake-je is. És persze a Disneylandek is bezártak.

Kiemelt kép: imdb.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik