Kultúra

Magyarul is megjelenik a Roxette énekesnőjének önéletrajza

Listen To My Heart – Hallgass a szívemre – A Roxette énekesnőjének önéletrajza címmel jelenik meg februárban a nemrég elhunyt Marie Fredriksson önéletrajzi könyve. A kötetet, melyet a Roxette egykori énekesnője és Helena von Zweigbergk közösen jegyez, 2015-ben adták ki, egy Roxette-rajongó hívta fel a magyar kiadó figyelmét rá, még Fredriksson halála előtt.

Mindent úgy akarok elmondani, ahogy az megtörtént. Semmi locsogás. Csak őszintén, egyenesen, úgy, ahogy az megtörtént. (Marie Fredriksson)

[…] Ebben a különleges önéletrajzban Marie Fredriksson feleleveníti életének legemlékezetesebb pillanatait, sikereit és kudarcait, valamint kendőzetlen őszinteséggel ír betegségéről is. A könyv segítségével bepillanthatunk a Roxette és Marie magánéletének kulisszái mögé, valamint megismerhetjük a sztár mögött rejlő aggodalmakkal teli, de örök küzdő, élni akaró embert is, aki még az utolsó pillanatokban sem adta fel a reményt

– olvasható a könyv fülszövegében.

Marie Fredrikssonnál 2002-ben diagnosztizáltak agydaganatot. Az orvosok pár évet jósoltak neki, de még 17 évig élt, 2019. decemberében hunyt el.

Meghalt a Roxette énekesnője, Marie Fredriksson
Az énekesnő 61 éves volt, és 2002-ben diagnosztizálták agydaganattal.

Kiemelt kép: FRANKHOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ajánlott videó

Olvasói sztorik