Kultúra

A Hit Gyülekezetének vezetője szerint démonokat hív elő, aki jógázik

Valószínűleg sokan űzik, de legalábbis próbálták már a jógát. A keleti vallásfilozófia egyik módszere testi-lelki harmóniánkért felel, van, akinek segít és van, akinek más stresszlevezetési technika jön be inkább. Arra viszont kevés az esély, hogy veszélyes, démonokat előcsalogató hatása lenne.

Németh Sándor, A Hit Gyülekezete vezetője szerint pedig így van és ezért nagyon egészségtelen dolog jógázni. Németh elmondta, hogy a jóga a keleti okkult világnézet része, mely a démonok tiszteletére van szánva, ezért, ha nem is akarjuk tudomásul venni annak természetfeletti tartalmát, az akkor is úgy van és démonokat hívunk elő jóga mozgásformáival.

Világosan lehet látni, hogy ezekbe a jógaszalonokba járó hölgyek, kisasszonyok, akik nagyon szépek akarnak lenni és nagyon figyelnek a külsejükre, látni, hogy hatalmas pénzeket költenek el, mert nem véletlen, hogy Budapest legdrágább negyedeiben legnépszerűbb a jógázás. De az démontiszteletre rendelt mozgási kultúra […] Csak tessék megnézni, a legprimitívebb barbár törzseken, hogy a démonok legősibb megidézése mozgás által történt.

Németh hozzátette, hogy az európai mozgáskultúra évezredeken keresztül tisztult, és a görögök ebben is az élen jártak, nézzük csak meg a bokszot, a birkózást vagy a futást, mert ezek mind a természetes erőhöz vannak kapcsolva és nincs démonikus forrása.

Nagyon sok ember bemegy ezekbe a jógaszalonokba, nem tud hinni. Mert a démonoknak az az egyik legfontosabb feladatuk, hogy az embernek a szívét rombolják le […] Nem helyes, ha azt gondolod, a jógázás tégedet egészségessé tesz. Gonosz szellemekkel kerülsz kapcsolatba, a testedet gonosz szellemeknek áldozod, ha jógázol

– mondta.

Kiemelt kép: Youtube / Németh Sándor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik