Kultúra filéző

Segítsen megtalálni Magyarország legjobb gasztrohelyeit!

Négykeréken címen indul a Nosalty új, videós gasztrosorozata, melyben az ország legjobb és legnépszerűbb éttermeit, csárdáit, cukrászdáit, valamint street foodosait keresik.

A kampány során egy térképpel a nyakunkba vettük az országot, és ellátogattunk a legkiemelkedőbb hazai vendéglátóhelyekre, ahol a legkülönlegesebb és legnépszerűbb ételeket ismerhettük meg a klasszikus szegedi halászlétől kezdve a velős pirítóson át egészen az izgalmasan előkészített és tálalt galambcombig. A hazai vendéglátóegységek tesztelése mellett a legnagyobb kihívás számunkra a kampányhoz kapcsolódó videósorozat leforgatása volt. Magyarország mind a hét régióját bejártunk, és összesen 5000 kilométert tettünk meg

– mesélte Hering András, a Nosalty főszerkesztője.

Kép: Nosalty

A csapat célja a sorozattal felhívni a figyelmet arra, hogy a hazai gasztronómia csúcsformában van, és van miért útra kelni az országon belül is. A Nosalty azonban az olvasók és nézők véleményére is számít, a kampánynak fontos része a közönségszavazás, amelynek segítségével bárki benevezheti kedvenc helyét.

Az ezen a linken történt regisztrációt követően egy ételfotóval kell pályázni, de azon sem a hely neve, sem a logója, sem az étlap, de még a feltöltő személy sem látszódhat. A feltöltés után indulhat is a szavazatgyűjtés, amellyel nemcsak a feltöltők, hanem a szavazók is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. A pályázókat és a szavazatokat szeptember 8-ig várja a szerkesztőség.

Kiemelt kép: Nosalty

Ajánlott videó

Olvasói sztorik