Kultúra

Kulka János egyre jobban van, hamarosan Bodrogi Gyulával áll színpadra

Egyre többet tud dolgozni, és jót is tesz neki a munka.

Három éve kapott sztrókja után jó ideig úgy tűnt, nem fog tudni egyhamar színpadra állni Kulka János, ő egyenesen úgy fogalmazott, soha többé nem fog tudni játszani, ám a sok munka, amit a felépülésre fordít, kifizetődni látszik, a színész ugyanis egyre több feladatot tud elvállalni.

Kulka János: Haldokolnom kellett, ugyanúgy, mint a valóságban
Stroke-ja óta színpadra nem állhat, de kamera elé igen, és más tervei is vannak. Mi segített a betegség során, és hogyan tovább? Interjú Kulka Jánossal.

Filmen és színpadon is láthattuk már, és a közeljövőben is több új szerepben fog feltűnni. A Blikknek most Bodrogi Gyula mesélt arról, hogy hamarosan együtt lépnek színpadra Kulka Jánossal, a Szegedi Szabadtéri Don Juan előadásában, július 19-én.

szinte nem is látni rajta, hogy min ment keresztül. Aki még nem látta előtte élőben játszani, annak fel sem tűnik, hogy bármi más lenne. Le a kalappal előtte, fantasztikus színész! Szeretne minél többet dolgozni, sok darabot elvállalni, ami láthatóan jót is tesz neki. Azért viccesen odaszólunk neki, hogy ne kapkodjon, a szerepek megvárják őt

– mesélte a lapnak Bodrogi.

Kulka János ezen kívül a Trojka Színházi Társulás Varázsfuvolájában és két másik előadásában, a Cseresznyéskertben és a Silence Bookban is szerepet kapott a következő évadra, és műsoron maradnak futó szerepei, így például a Dollár Papa Gyermekei Színház Árvácska-feldolgozásában is látható lesz.

Kiemelt kép: Szigetváry Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik