Kultúra

A Trónok harca Gendryje számított a rajongók elégedetlenkedésére

Lassan két hete véget ért a Trónok harca, de úgy tűnik, a rajongók kedélyállapota még mindig nem csillapodik. Többször írtunk mi is arról, mekkora elégedetlenkedést váltott ki nemcsak a befejezés, de az utolsó évad is. Volt, akit  a technikai minőség bosszantott, mások az írókat szidalmazták.

A Gendryt alakító Joe Dempsie a BBC Radio 5 Live műsorában adott nemrég interjút, melyben elmondta, hogy egyáltalán nincs meglepődve azon, hogy a rajongók kiakadtak, hasonló reakciókra számított.

Személy szerint, amikor elolvastam a befejezést, emlékszem abban az időben, azt mondtam, nem tudom, hogy fog ez ülni. Ez egy olyan lezárás lehet, aminek idő kell a megemésztéséhez, ki kell kristályosodnia, aztán az idő múlásával az emberek talán elfogadják és jobban értékelik

– mondta.

Mindeközben a Trónok harca-könyvek írója, George R. R. Martin magasról tesz rá, tetszik-e a befejezés az olvasóknak. Annyit leszögezett viszont, hogy más befejezést kap a könyv, mint a sorozat, aztán lehet fanyalogni, ha valaki nem elégedett.

(nme.com)

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik