Kultúra

George R. R. Martin üzeni, hogy más befejezést kap a Trónok harca-könyv, mint a sorozat

Jó hír lehet azok számára, akik nem szerették a Trónok harca nyolcadik évadát, valamint a befejezést, hogy a könyv más lezárást tartogat. George R. R. Martin ezt a blogján közölte nemrég, ahol azért rendesen eljátszott a rajongók idegeivel.

„Hogyan fog befejeződni? Ugyanúgy, mint a sorozat? Máshogy? Nos…igen. És nem. És igen. És nem. És igen. És nem. És igen. Bizonyos karaktereket nem írtak bele a sorozatba és olyanok is, akik a képernyőn meghaltak, de a könyvben még élnek. Szóval ha mást nem is, az olvasók meg fogják tudni, hogyan zárult le Jeyne Poole, Lady Stoneheart, Skahaz Shavepate, Arianne Martell, Darkstar, Victarion Greyjoy és Ser Garlan története. És igen, lesznek unikornisok is…vagyis valami annak nevezhető dolog” – írta, majd a következőt tette hozzá.

Én megírom. Ti elolvassátok. Aztán mindenki önállóan eldönti, tetszik-e neki vagy sem és vitatkoznak róla majd az interneten.

Hát, ennyire érdekli az írót a Trónok harcát övező őrület és valahol nagyon meg tudjuk érteni.

(Ladbible)

A sok csalódás után méltó befejezést kapott a Trónok harca
Vége, nincs többé Trónok harca, de legalább helyreállt a világ rendje, és egész meglepő lezárással varrták el a szálakat.

Kiemelt kép: SERGEY MIHAILICENKO / ANADOLU AGENCY

Ajánlott videó

Olvasói sztorik