Kultúra

Hétvégi programajánló

Mit csináljunk a hétvégén? Budapesti és a vidéki programok május 24-26. között.

Mozi

Férfiak helyett most nők a szélhámosok, áldozatuk pedig nem örökösnő vagy nyereményjáték-győztes, hanem hirtelen milliomossá vált startup-vállalkozó. A Csaló csajokban Anne Hathaway és Rebel Wilson szórakoztatja a nézőket a Francia Riviérán.

Nem attól lesz egy film feminista, hogy kövér nő játszik benne
A Csaló csajok fordulatos és szórakoztató, csak épp szikrányi eredetiség sincs benne.

Színház

Tar Sándor-regény alapján készült színdarabot mutat be a Katona József Színház, Gothár Péter rendezésében. A Szürke galamb vérbeli krimi: a rejtélyes gyilkosságok és halálesetek hátterében magányosan dolgozó, démoni figurák sejlenek fel. Véletlenszerűnek tűnő események követik egymást, de a szálakból gonosz mesterterv szövődik.

Jegyek és előadások a színház honlapján.

Vidéki program

Édes Napok Győrben: csokoládé- és édességünnep egész hétvégén. Neves cukrászok, séfek és csokoládémesterek finomságait lehet kóstolni. Részletes program a rendezvény Facebook-oldalán.

+ Ezt pedig írd be a naptáradba

Mesés lillafüredi vakáció garantált élményekkel fűszerezve! Még nincs jó idő, de hamarosan itt a nyár, és már érdemes előre gondolkodni, hová akarunk menni nyaralni. Lillafüred pedig tökéletes célpont. Animátori programok kicsiknek és nagyoknak, zenés estek a Lobby bárban, kedvezményes jegyek a környékbeli látnivalókhoz és ezernyi kaland a Lillafüredi Hunguest Hotel Palotában. Kell ennél több egy tökéletes nyári vakációhoz? Irány Lillafüred!

A Bükk mesébe illő kastélya
A Lillafüredi Palotaszálló filmbe illő fordulatokban gazdag története filmvászonra kívánkozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik