Kultúra

Jennifer Aniston szerint a fiúk nem akarják folytatni a Jóbarátokat

Hiába nincs róla szó hivatalosan, folyamatosan téma, hogy visszatér-e végre a nálunk is rendkívül népszerű Jóbarátok szitkom-sorozat. Most éppen Jennifer Aniston volt James Corden vendége a Late Late Show-ban, ahol újra előkerült a kérdés: „A lányok mind azt mondják, hogy szívesen folytatnánk, a fiúk viszont valamiért kevésbé tűnnek lelkesnek” – mondta a színésznő, és viccesen hozzátette, hogy ezért úgy döntöttek, hogy az Öreglányok című sorozat remake-jét csinálják majd meg negyven évvel később.

A fiúk – azaz Matt Leblanc, Matthew Perry és David Schwimmer − még nem reagáltak kolléganőjük szavaira, viszont a Joey-t alakító Leblanc korábban azt mondta erről: „Az, hogy most ennyi év után visszatérjenek, nem tudom, jó ötlet-e. Mindannyian továbbléptek már, úgyhogy nem lenne ugyanaz. Erősebben fogalmazva: nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne az öreg Joey vastagbéltükrözése. Az még oké volt, amikor kávézott a Central Parkban, vagy állást keresett. De az már nem olyan vicces, amikor egészségügyi problémái lesznek.”

A Jóbarátok amiatt is a hírekbe került az elmúlt hetekben, mert a Netflix további két évre meghosszabbította a szerződést, melynek értelmében a sorozat összes évada látható lesz a streamingszolgáltatón, méghozzá csillagászati összegért cserébe.

Borítófotó: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik