Kultúra

Claire Underwood az életével fog játszani az USA elnökeként

Ez derül ki a Kártyavár utolsó évadának legújabb előzeteséből.

A következő a helyzet: bármit is mondott maguknak Francis az elmúlt 5 évben, egy szavát se higgyék

– mondja Claire Underwood szerepében Robin Wright a Kártyavár (House of Cards) új előzetesében.

Mint ismert, a Kevin Spacey körül kirobbant szexuális zaklatási botrány miatt a Netflix tavaly bejelentette, hogy megszakít minden kapcsolatot a színésszel és nélküle folytatják és fejezik be az egyik legsikeresebb produkciójukként jegyzett szériát, amelyben az új főszereplővé Wright lép elő. Azt már a korábbi kedvcsinálókból is megtudhattuk, hogy a Spacey által megformált Francis „Frank” Underwoodot úgy írják ki a történetből, hogy megölik a karaktert, akinek helyét aztán az Egyesült Államok elnökeként is felesége veszi át. Igen ám, csakhogy az új trailerből kiderül, hogy Mrs. Underwood elnökségét sokan nem fogják jó szemmel nézni és köztük akadnak majd olyanok is, akik még a likvidálásával is megpróbálkoznak.

A politikai sorozat hatodik évada nyolc részből fog állni és a fontosabb szerepekben Wright mellett Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott és Boris McGiver lesznek láthatóak. Új karakterekként Diane Lane és Greg Kinnear is csatlakozott a társulathoz, szerepeikről csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy egy testvérpárt alakítanak.

A 2013 óta futó Kártyavárat az elmúlt évek során számos díjra, köztük több tucat Emmy-re és összesen öt Arany Glóbuszra jelölték. Az utolsó évad november 2-án fog elérhetővé válni a Netflixen.

A Netflixnek 39 millió dollárba került Kevin Spacey zaklatási botránya
A szolgáltató legfrissebb nézettségi és bevételei adataiból derült ki, hogy sokba fájt nekik a szakítás a színésszel.
Kiemelt kép: Netflix/Media Rights Capital (MRC)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik