Kultúra

Balesetet szenvedett koncert közben Childish Gambino

Valódi nevén Donald Glover végig sem tudta csinálni a fellépést.

Vasárnap este balesetet szenvedett a dallasi koncert közben a zenei előadóként a Childish Gambino művésznéven ismert színész Donald Glover, aki 30 perc után kénytelen volt elhagyni a színpadot – írta meg a TMZ.

A beszámolók szerint sokáig nem lehetett tudni, hogy mi is történt a közönségtől váratlanul elköszönő Gloverrel. Rajongói azt hitték, hogy egy rosszul sikerült táncmozdulat következtében sérült meg és ezért fejezte be a műsort, mígnem aztán a koncert helyszínéül szolgáló American Airlines Center egyik munkatársa közölte, hogy Glover eltörte a lábát.

A TMZ úgy tudja, Glover valójában nem is a vasárnapi koncert közben szenvedte el a lábtörést, merthogy többen már két nappal előtte a Las Vegas-i fellépésére is tolókocsiban látták megérkezni. Utóbbiból aztán kiszállt és lezavarta a showt, azaz akkor még feltehetően nem volt eltörve a lába, hanem valamiféle más lábsérüléssel küzdött, amely később a dallasi erőltetés következtében vezetett a töréshez.

Értelmetlen mészárlás és erőszak, de csak a táncra figyelünk
Donald Glover nevét lassan az egész világ megismerheti. Olyan klipet készített, amit napok óta elemez az internet, egyszerre szórakoztat, és hívja fel a figyelmet a rasszizmusra. De ez még csak a kezdet, Hollywood felkészülhet.
Kiemelt kép: YouTube/Donald Glover

Ajánlott videó

Olvasói sztorik