Kultúra

Bosszúthrillerben játszik újra főszerepet Angelina Jolie

Visszatér a színjátszáshoz az Oscar-díjas sztár, aki egy izgalmas produkcióra szerződött le.

Hamarosan egy 19. század végén játszódó The Kept című bosszúthrillerben játszik ismét főszerepet Angelina Jolie – számolt be róla a The Hollywood Reporter (via MTI).

A The Kept James Scott 2014-ben megjelent regénye nyomán készül, melynek jogait az Imperative Entertainment vásárolta meg. A forgatókönyvet Alice Birch írja, Jolie producerként is dolgozik a filmen.

A történet 1897-ben, New York államban játszódik. Egy mindentől távol eső tanyán élő nő (Jolie) arra érkezik haza, hogy férjét és négy gyermekét meggyilkolták. A nőt is eltalálja egy golyó, de túléli a támadást egyik fiával együtt, aki elbújt. Az asszony a 12 éves fiúval vág neki, hogy megtalálja a tetteseket, de a hóviharon át vezető kegyetlen utazás, ami egy tóparti városhoz vezet, olyan titkokat fed fel, amelyek az anya és fia kapcsolatát is próbára teszik.

Jolie utoljára az exférjével, Brad Pitt-tel közösen forgatott A tengernél című 2015-ös drámában játszott. Azóta rendezőként és producerként tevékenykedett, színészként legközelebb a Demóna 2-ben láthatja majd a közönség, azonban még a Disney produkciójára is két évet várni kell.

Készül a Demóna 2, Angelina Jolie a forgatáson bohóckodik
A második részben ugyancsak visszatérő Elle Fanninggel, aki jópofa képeket osztott meg párosukról.
Kiemelt kép: Getty Images/Jeff Spicer

Ajánlott videó

Olvasói sztorik