Kultúra

Készül a Demóna 2, Angelina Jolie a forgatáson bohóckodik

A második részben ugyancsak visszatérő Elle Fanninggel, aki jópofa képeket osztott meg párosukról.

Két évvel a Demóna (Maleficent) bemutatása után a Walt Disney 2016-ban jelentette be, hogy folytatást kap az Angelina Jolie nevével fémjelzett mese, melynek második részét végül a héten kezdték el forgatni.

A munkálatok helyszínéról már meg is jelentek az első képek, amelyeket az Oscar-díjas színésznő mellett a szerepében, azaz Auróra hercegnőként ugyancsak visszatérő Elle Fanning tett közzé az Instagram-oldalán. Ezeken jól látszik, milyen remekül érzi magát és a forgatási szünetben jól elvan egymás társaságában a két színésznő, akik közül Jolie-ra már azokat a jellegzetes szarvakat is rávarázsolták.

Ultimate Photobomb #Maleficent2

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

https://www.instagram.com/p/BjXrHskHlSY/?utm_source=ig_embed

A még mindig csak 20 éves Fanning képei mellett a Disney is közzétette az első hivatalos fotót. A lent látható képpel egyúttal azt is leleplezték, hogy a Demóna 2-ben a már említett színésznők oldalán a háromszoros Oscar-jelölt Michelle Pfeiffer játssza az egyik új szereplőt, akit Ingrith királynőnek hívnak.

A Demóna folytatását a Transparent című sorozaton is együtt dolgozó Micah Fitzerman-Blue és Noah Harpster , illetve a számos Disney-mese forgatókönyvét jegyző Linda Woolverton írta, a mellékszerepekben pedig Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Ed Skrein, Lesley Manville és Sam Riley lesznek láthatóak.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját társrendező Joachim Ronning vezényletével készülő fantasy kalandfilm várhatóan jövőre fog a mozikba kerülni. A pontos bemutató még nem ismert.

Kiemelt kép: Roth Films/Walt Disney Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik