Kultúra

Eldőlt a nemi erőszakkal vádolt Backstreet Boy sorsa

Megszületett a döntés arról, hogy vádat emelnek-e Nick Carter ellen.

A BBC News számolt be róla, hogy döntés született a tavaly nemi erőszakkal vádolt Nick Carter ügyében, amely szerint a Backstret Boys tagja még 2003-ban megerőszakolta az énekesnő Melissa Schumant.

A Backstreet Boys-os Nick Cartert nemi erőszakkal vádolják
Melissa Schuman azt állítja, 18 éves volt, amikor az énekes megerőszakolta.

A Los Angeles-i államügyész hivatal végül úgy határozott,

nem indítanak büntetőeljárást az énekes ellen, miután az ügy 2013-ban elévült.

A Backstreet Boys énekesével szemben még 2017 novemberében vádolta meg Schuman, egy hónappal azután, hogy Cartert szexuális zaklatással vádolták, amely a történet szerint még 2006-ban esett meg. Ennek hatására Melissa Schuman énekesnő előállt a saját tapasztalataival. Ő azt állította, hogy Carter megerőszakolta őt, amikor a Dream nevű formáció tagjaként még csak 18 éves volt.

Schuman a 2000-es évek elején ismerkedett össze Carterrel, akivel egy tévéfilmen dolgoztak együtt. Az énekes egy alkalommal felhívta őt a lakására, azonban a fiatal énekesnő figyelmeztette, hogy csak csókolózni akar vele. A Backstreet Boys tagja viszont orális szexet akart és miután Schumann erre nem volt halandó, begurult és az ágyra lökve megerőszakolta.

Habár a vádakat kezdettől fogva tagadó Carter megússza vádemelés nélkül, Schumann nem bánja, hogy előállt történetével. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott az Associated Press hírügynökségnek:

A lehető legjobb döntést hoztam önmagam számára azzal, hogy a nyilvánosság elé álltam.

backstreet boys (backstreet boys, )
Kiemelt kép: Getty Images/Zachary Mazur

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik