Szórakozás

A Backstreet Boys-os Nick Cartert nemi erőszakkal vádolják

A Backstreet Boys egykori énekesével szemben újabb vádak láttak napvilágot. Egy hónappal ezelőtt szexuális zaklatással vádolták, ami a történet szerint még 2006-ban esett meg. Ennek hatására Melissa Schuman énekesnő előállt a saját tapasztalataival. Ő azt állítja, hogy Nick Carter megerőszakolta őt, amikor még csak 18 éves volt – írja a Pitchfork.

backstreet boys (backstreet boys, )

Schuman a 2000-es évek elején működő Dream nevű popformáció tagja volt. Ekkoriban ismerkedett össze Carterrel, akivel egy tévéfilmben dolgoztak együtt. A szőke sztár egy alkalommal felhívta őt a lakására, ám az akkor még csak 18 éves énekesnő figyelmeztette, hogy a csókolózáson túl nem akar menni. A Backstreet Boys-os azonban orális szexszel folytatta párja kényeztetését, amikor azonban Schuman ezt nem akarta viszonozni, begurult. Az ágyra taszította és megerőszakolta.

Az ágyra lökött és rám mászott. Mondtam neki, hogy szűz vagyok és nem akarok szexelni, mert a leendő férjemnek tartogatom magam, mire azt suttogta a fülembe, hogy ő is lehet a férjem

– mesélte Melissa Schuman, aki azt is elmondta, hogy miért állt a nyilvánosság elé.

Határozottan nem erről akarok ismert lenni. Soha senkinek nem akartam elmondani a történetemet. El akartam zárni a fejemben ezeket az emlékeket, hogy idővel elhaljanak. Most azonban már kötelességemnek érzem, hogy ezzel reményt, inspirációt és bátorságot adjak a többi áldozatnak, hogy elmeséljék a saját történeteiket. A számok mellettünk állnak.


Kiemelt kép: Steve Zak Photography/FilmMagic/GettyImages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik