Kultúra

Nézzen meg egy jelenetet A mi kis falunk 3. évadából

Egy egész jelenetet közzétett az RTL Klub. Már nem kell sokat várni, hogy visszatérhessünk Morvai Krisztina rémálmába.

Közzétett egy teljes jelenetet az RTL Klub A mi kis falunk hamarosan érkező harmadik évadából. A két és fél perces klipben egy gázul sikerült tankolást csodálhatunk meg. Nyilván nem ez lesz az évad legbombasztikusabb jelenete, de arra mindenesetre elég kell legyen, hogy a rajongók könnyebben bírják ki szeptember elsejéig.

A mi kis falunk az RTL klub egyik legsikeresebb sorozata, az utóbbi években óriási nézőszámokat produkált: a 18 és 49 évesek közötti korosztályban 29,2% átlagos közönségaránnyal futott. A sorozat nemrég egy való életbeli vígjátékban is szerepet kapott, amikor Morvai Krisztina megpróbálta leállítani a sorozat forgatását, mivel zavarta a hétvégi háza körül forgó produkció (ehhez azt hazudta, hogy a helyi lakók életét is tönkreteszi a sorozat), majd ennek kapcsán Jurák Kata, a Magyar Idők publicisztája szellemi honvédelmet hirdetett az RTL Klub ellen.

Morvai Krisztinát zavarta A mi kis falunk forgatása, ezért a Magyar Idők szellemi honvédelmet hirdetett
A Magyar Idők szerint viszont az RTL Klub az, aki túllőtt a célon. Ha így folytatódik, a kormánypárti sajtó elintézheti, hogy végre legyen a képviselő asszonynak egy nyugodt, forgatástól és nemzetellenességtől mentes hétvégéje Pilisszentlelken.

Kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik