Kultúra

Morvai Krisztinát zavarta A mi kis falunk forgatása, ezért a Magyar Idők szellemi honvédelmet hirdetett

A Magyar Idők szerint viszont az RTL Klub az, aki túllőtt a célon. Ha így folytatódik, a kormánypárti sajtó elintézheti, hogy végre legyen a képviselő asszonynak egy nyugodt, forgatástól és nemzetellenességtől mentes hétvégéje Pilisszentlelken.

Mi is megírtuk a múlt héten, hogy Morvai Krisztinát már annyira zavarja az, hogy Pilisszentlelken, a hétvégi háza közelében forog A mi kis falunk című sorozat, hogy jogi úton próbál keresztbe tenni a produkciónak, ami szerinte ellehetetleníti a helyiek életét. Az azóta eltelt időben mind az RTL Klub, mind a helyi lakosok elmondták, hogy ilyenről szó sincs: a produkció messze nem jár akkora bonyodalmakkal, mint amekkorát Morvai állít, ráadásul még pénzt is hoz a lakosoknak és a helyi üzleteknek.

Ez természetesen nem érdekelte se a képviselőnőt, se az ügybe most páros lábbal beleszálló Magyar Időket, amelynek hasábjain Jurák Kata publikált egy írást, ami részben a sorozat legelső, három éves részének kritikája, részben a Pesti Srácok tegnap megjelent cikkének az ismétlése, amelyben szintén megfogalmazódott, hogy az ügyben a képviselőnek van igaza azért, mert csak.

Morvai Krisztina kikelt A mi kis falunk stábja ellen
Az európai parlamenti képviselő szerint szenvednek a helyi lakosok az általa ízléstelennek és népbutítónak tartott produkciótól.

A “polgári konzervatív” lap viszont még néhány lépéssel továbbtolta a diliszekeret, mikor leírták, hogy noha óriási baj az, hogy Morvai Krisztinát zavarja a forgatás, és ha ő azt mondja, akkor nyilván a lakosoknak is rossz (akik jelenleg aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a sorozat maradhasson a településen), A mi kis falunktól nem csak a helyieket, de az egész magyar társadalmat meg kell védeni, mivel

nem is az a legnagyobb baj, hogy a filmesek a faluban mit és hogyan tesznek, hanem az, hogy mi tűrjük, hogy meggyalázzák az embereket, sárba tiporják nemzeti értékeinket, a történelmünket, és olyan értékeket közvetítsenek a gyerekeinknek, amelyek tökéletesen ellentétesek mindazzal, ami számunkra fontos.

Jurák szerint ezért “szellemi honvédelemre” van szükség, most hogy a fizikai megvalósult, annak érdekében, hogy efféle produkciók ne tudják lábbal tiporni a magyar vidéket, és a komoly szakrális történelemmel rendelkező Pilis környékét (itt található ugyanis a világ szívcsakrája, a Dalai Láma is megmondta) se mocskolják be mindenféle nemzetbontó, gyerekrontó TV-stábok.

Kép: MTI/RTL/Jurák Kata/Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik