Kultúra

A Fideszből kizárt notórius feljelentő miatt indulhat eljárás Curtis ellen

Nemrég még nem mondtuk volna azt, hogy ebből a sztoriból már csak Tényi István hiányzik, de most a Nemzet Felnyomóembere is nekiment Curtisnek.

Arról már mi is írtunk, hogy a rendőrség elvileg hivatalból eljárást kellene, hogy indítson Curtis ellen, miután Majka a színpadon állva tárgyalta volt előadótársa drogproblémáit. Most azonban úgy tűnik, egyre több jel utal arra, hogy hatósági ügy lesz a dologból, mivel ahogy a Blikk megtudta, maga Tényi István tett feljelentést kábítószer-birtoklás gyanúja miatt a szegedi ügyészségen ismeretlen tettes ellen.

Tényi elmondása szerint az, hogy Majka fellépés közben utalt arra, hogy Curtis kábítószert birtokolhat, már bőven okot adhat arra, hogy eljárás indulhasson ellene. Az ügyben már többek között Deutsch Tamás is kiállt Majka mellett. Puzsér Róbert, valamint Dopeman pedig Curtis pártját fogták.

A két rapper jelenleg külön koncertezik, és úgy tűnik, barátságuknak visszafordíthatatlanul vége szakadt.

Tényleg Majka és Curtis szakítása a legsokkolóbb a magyar poptörténetben? Döntse el!
Minden tele van a két rapper szakításával, de vajon lehet-e ezt egy lapon említeni azzal, amikor Slamó összeveszett Patakyval, vagy Révész kivált a Piramisból? Szavazzon!

A feljelentő a Facebookon is meg látszott erősíteni, hogy az ismeretlen tettes ellen való feljelentés tényleg Curtis ellen irányul. Tényi  2014-ben a Norvég Alap-ügyben tett feljelentésével vált ismertté, azóta folyamatosan nyomott fel különböző közéleti személyiségeket és orgánumokat, többek között a HVG-t vallásgyalázásért, Fásy Ádámot lapunk munkatársa ellen elkövetett garázdaságért, a Pharaon-ügyben pedig hivatali visszaélés miatt tett volna feljelentést. Tényi 2017-ig a Fidesznek is tagja volt, bár sok mindennel kapcsolatban nem értett egyett a párt vezetőségével. Végül papíron azért rakták ki a pártból, mert nem volt hajlandó fizetni a 3600 forintos éves tagdíjat.

Kiemelt kép: Instagram / @curtis4ker

Ajánlott videó

Olvasói sztorik