Kultúra

Bepereli Ubrankovics Júliát az RTL Klub

Értetlenkedéssel indult, panaszokkal folytatódott, tízmilliós követelésekkel lépett új szintre, és most egy perrel fog kiteljesedni Ubrankovics Júlia és az RTL Klub csörtéje. A csatorna marketing- és kommunikációs igazgatóságának képviselője elmondta a Blikknek, hogy jogi lépéseket tesznek az általuk nemrég kirúgott színésznővel szemben, mivel Ubrankovics olyan információkat hozott nyilvánosságra a napokban A tanár című sorozatról, amikhez nem volt joga.

Szerződésszegés történt, amelyek okán jogi lépésekre kényszerül a csatorna. A televíziós sorozatok mindegyikében előfordul, hogy egy-egy karakter története véget ér. (…) A folytatásra vonatkozó információk azonban bizalmasak, hiszen a sorozat utolsó epizódja úgy fejeződött be, hogy a néző izgulhatott, vajon beteljesedik-e a két tanár szerelme vagy sem. Többek között ezt a kellemes izgalmat vették el a sorozat rajongóitól

– nyilatkozta a csatorna képviselője.

Korábban Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese elmondta lapunknak, hogy csupán egy egyéves szerződést kötöttek Ubrankoviccsal, ami csak egy opciót tartalmazott arra, hogy tovább dolgozzanak együtt, amivel a csatorna végül is nem élt. Ez azonban nem jelentette azt, hogy a színésznő szerződésének titoktartásra vonatkozói passzusai is érvényüket vesztették volna: azok, mint az gyakori a szakmában, a munkaviszony megszűnése után is érvényesek maradtak.

Kolosi Péter: Ubrankovics Júlia tízmillió forintot követel tőlünk
Egy hete áll a bál Ubrankovics Júlia és az RTL-csoport között A Tanár című sorozat kapcsán. Először a 24.hu-n íme, Kolosi Péter és az RTL hivatalos álláspontja az ügyben.

A csatorna többek között azt fájlalja, hogy Ubrankovics korán nyilvánosságra hozta azt, hogy Trokán Nóra fogja váltani a sorozatban. A kirúgott színésznő egyébként még mindig igazságtalannak tartja az ügyet: nem érti, miért rúgták ki, mivel azt hitte, elégedettek a munkájával. Állítása szerint októberig így munka nélkül maradt, éppen ezért 10 milliós kártérítést követel a csatornától.

Eközben már forog A tanár második évada, Nagy Ervinnel és Trokánnal a főszerepben.

Kép: RTL

Ajánlott videó

Olvasói sztorik