Kultúra

Még egy színész vádolja szexuális zaklatással Kevin Spacey-t

Guy Pearce egy interjúban mintegy mellékesen ejtette el az információt.

A Vasember 3-ból és a Mementóból ismert Guy Pearce is keresetlen szavakkal illette a már többek által is zaklatással vádolt Kevin Spacey magatartását. A színészt egy ausztrál talk showban kérdezték amerikai kollégájáról, ahol arról is mesélt, milyen élményeket szerzett róla 1994-ben a Szigorúan bizalmas forgatásán, amelyben mindketten Los Angeles-i rendőrt játszottak.

Jelenleg elég nehéz róla beszélni. Elképesztő színész, nagyszerű színész. Igen, egy kicsit nehéz volt vele dolgozni. Szeret fogdosni. Szerencsére huszonkilenc éves voltam, nem pedig tizennégy.

Spacey-t először Anthony Rapp vádolta meg szexuális zaklatással 2017-ben. Elmondása szerint egy 1986-os házibuliban, amikor ő még csak tizennégy éves volt, Spacey felhívta a szobájába, ahol ráfeküdt, és fogdosni kezdte. Ezután többen is felszólaltak a színész ellen, akinek a karrierje bánta az ügyet: nélküle fejezték be a Kártyavárat, és utóforgatással lecserélték Christopher Plummerra A világ összes pénzében. Jelenleg a londoni és a los angeles-i rendőrség is nyomoz a zaklatási ügyekben.

Borítókép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik