Kultúra

Kikerült az első fotó Tarantino új filmjéből, és az internet megőrült

Pedig nincsen rajta semmi különös, csak két kicsípett fickó. Jó, az a két fickó Brad Pitt és Leonardo DiCaprio, de akkor is. Mutatjuk, persze.

Arról már jó ideje tudunk és cikkezünk, hogy Quentin Tarantino utolsó előttinek ígért filmje készülget szépen, több nagy nevet jelentettek be a szereplőgárdából, így az már tudható, hogy a már a projekt kezdetén belengetett DiCaprio és Margot Robbie mellett Brad Pitt és Al Pacino is ott lesz a filmben, mely a Charles Manson-gyilkosságokról (is) szól majd. Is, mert azért ez mégis csak egy Tarantino-film, azaz alighanem érintünk még néhány témát a Once Upon a Time in Hollywood (nagyjából Egyszer volt, hol nem volt Hollyoodban) című filmben, amihez most megérkezett az első fotó is.

A képet Leonardo DiCaprio posztolta ki Instagramra, és azonnal mindenki megőrült, osztják, lájkolják és kommentálják, mintha nem lenne holnap. Pedig a képen csak a ’60-as évek stílusában felöltöztetett DiCaprio és Brad Pitt áll és néz a kamerába, Pitt talpig farmerben, DiCaprio pedig olyan garbó-öltönynadrág-bőrzakó szettben, hogy szinte hallom a susogást.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

DiCaprio egy levitézlett tévészínészt alakít majd a ’60-as évek második felében játszódó filmben, az ő kaszkadőre lesz Pitt. Kettejükben ezen túl az is közös, hogy igyekeznek valahogy nem eltűnni a szórakoztatóipar süllyesztőjében, ám ez egyáltalán nem megy könnyen, ráadásul a Charles Manson-gyilkosságok is korbácsolják a kedélyeket. A jövő augusztusra – a Manson-gyilkosságok ötvenedik  évfordulójára – ígért filmben, mely Tarantino kilencedik, és ígérete szerint utolsó előtti rendezése, az említettek mellett feltűnik még Dakota Fanning, James Marsden és Tim Roth is.

Kiemelt kép: Getty Images/FilmMagic/Gabriel Olsen

Ajánlott videó

Olvasói sztorik