Kultúra

Denzel Washington még egy hitelkártyával is bárkit elintéz

És ezt demonstrálja is A védelmező 2 új előzetesében, amely egy kőkemény filmet ígér.

Négy évvel A védelmező (The Equalizer) után idén fog mozikba kerülni a kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington igazságosztós-leszámolós akcióthrillerjének folytatása, amely a színész immár négy évtizedes színészi karrierjének első sequeljeként közeleg. Az áprilisi első előzetes után mostanra megjelent a második trailer is, amely ütős és vagány ízelítőt ad abból, hányféleképpen fogja a filmben ártalmatlanítani/kivégezni ellenfeleit az ismét akcióba lendülő Robert McCall.

A második részben a CIA visszavonult gyilkológépeként ügynökeként immár sofőrködésből élő McCall azután fog megint leszámolásba kezdeni, hogy meggyilkolják volt kollégáját és barátját, Susan Plummert. Az utóbbit ismét megformáló, Oscar-díjas Melissa Leo mellett az első filmből Bill Pullman is visszatér szerepében, míg az új mellékszereplőket Pedro Pascal, Ashton Sanders és Jonathan Scarfe játsszák.

Az első részt is jegyző és már a Washingtonnal közös negyedik filmjét készítő Antoine Fuqua rendezte A védelmező 2 július 20-án fog debütálni az amerikai mozikban, a hazai bemutató még nem ismert.

Kiemelt kép: Columbia Pictures/Escape Artists

Ajánlott videó

Olvasói sztorik