Kultúra

Az apácadémon magyarul is beparáztat

A saját horrorja első előzetesében, amelynek itt a szinkronizált változata.

Még 2016-ban jelentette be a nagy sikerű Démonok között-filmeket gyártó New Line Cinema stúdió, hogy az Annabelle (és annak azóta bemutatott második része) után/mellett külön spinoffot kap a Démonok között 2 förtelmes apácája is. Az utóbb szimplán csak a The Nun (Az apáca) címet kapó produkciót azóta leforgatták és a múlt héten megjelent az első előzetese, amelyet már szinkronosan is nézhetünk.

A sorban harmadik Démonok között-spinoff az 1950-es évek elején játszódik Erdélyben, ahová a Vatikán megbízásából egy apácanövendék, Irene (Taissa Farmiga) és egy pap, Burke atya (Demián Bichir) elutazik egy ódon, romániai kolostorba, hogy kiderítsék egy ottani apáca rejtélyes halálának okát. A nyomozás során azonban rájönnek, a kolostorban valami olyan szörnyűség lakik, amivel lehetetlen szembeszállni.

Az apáca sztoriját az Annabelle-horrorokat is író Gary Dauberman dolgozta ki a Démonok között-filmeket társíró, produceráló és rendező James Wan közreműködésével. Utóbbi ennek is a producere, ugyanakkor a rendezést átengedte a több rövidfilm mellett a 2015-ös The Hallow című horrort jegyző Corin Hardynak.

Az apáca várhatóan az amerikai bemutató környékén, szeptember elején fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: New Line Cinema/Warner Bros.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik