Kultúra

Reese Witherspoon harmadjára is Doktor Szöszi lesz

Már előkészítés alatt áll a Doktor Szöszi 3, amelyben ismét a színésznő játszhatja a főszerepet.

A Deadline számolt be róla, hogy 17 évvel a Doktor Szöszi (Legally Blonde) és öttel a Doktor Szöszi 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde) után trilógiává bővült a Reese Witherspoon nevével fémjelzett filmszéria, ugyanis a gyártó MGM már tárgyal és nagyon közel áll a megállapodáshoz a színésznővel.

A harmadik rész forgatókönyvét már el is kezdte kidolgozni ugyanaz a pl. A házinyuszi és A csúf igazság című filmeket is közösen író Kirsten SmithKaren McCullah páros, akik az ezredfordulón Amanda Brown azonos című regényéből is megírták a Doktor Szöszi szkriptjét.

Hogy miről fog szólni a Doktor Szöszi 3, azt egyelőre természetesen titkolják, mindenesetre a Deadline úgy tudja, hogy hangulatban hasonló lesz az elsőhöz és inkább a Witherspoon által megformált Elle Woods sztereotípiáktól hemzsegő szőkesége fog benne dominálni. Ismételten valahogy úgy, hogy közben a filmnek vicces és pozitív üzenete legyen.

Az előző két felvonáshoz képest újdonság lehet, hogy a harmadiknak állítólag már a tető alá hozásába is beszáll a főszerepet játszó Oscar-díjas színésznő, aki a két éve alapított Hello Sunshine nevű produkciós cégén keresztül producerálná is a filmet.

Reese Witherspoonnal készül az Apple első vígjátéksorozata
Újabb saját gyártású szériát jelentett be a tévés babérokra törő cég.
Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/Mike Marsland

Ajánlott videó

Olvasói sztorik