Kultúra

Itt az első kép a Hatalmas kis hazugságok 2. évadából

A sorozat forgatásán készült fotót a szerepében visszatérő Laura Dern osztotta meg.

Még decemberben derült ki, hogy habár minisorozatnak indult, a kirobbanó sikere nyomán az HBO berendelte a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) folytatását, amely idén fog a képernyőkre kerülni.

A második évadot már el is kezdték forgatni és a munkálatokról most megjelent az első fotó, amelyet a Renata Klein szerepében visszatérő Laura Dern osztott meg az Instagramon. A képen a színésző és a Madeline Martha Mackenzieként ugyancsak visszatérő Reese Witherspoon látható.

Madeline and Renata are back. #BLL2

A post shared by @ lauradern on

A Liane Moriarty regényén alapuló Hatalmas kis hazugságok második évadát is az elsőt kidolgozó David E. Kelley készíti. A történet egy tengerparti kisvárosban játszódik, és egy elit iskola szülői közösségének életét követi nyomon. A pilot első perceiben kiderül, hogy haláleset történt az általános iskolai jótékonysági bálon. Nem tudjuk ki halt meg és eleinte az sem egyértelmű, hogy egyáltalán gyilkosságról van-e szó. A történet főszála azonban nem a következményekről, hanem az előzményekről szól.

Dern és Witherspoon mellett Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz és a szereplőgárdához új húzónévként csatlakozó Meryl Streep játsszák majd a főszerepeket a folytatásban.

Nicole Kidman élete egyik legnehezebb szerepét játszotta el tökéletesen
A Hatalmas kis hazugságok című sorozat az HBO egyik meglepetése. Egyet kívánunk, bárcsak ne tudnánk miről szól, hogy újra lehessen nézni. Kritika.
Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik