Kultúra

Oprah Winfrey és Reese Witherpsoon is extra végtagot kapott a Vanity Fairtől

Annyira jól sikerült a photoshop, hogy a műsorvezetőnek három keze, a színésznőnek három lába van a magazin új képein.

Hagyományához hűen a Vanity Fair idén is kiadja azt az aktuális díjszezon sztárjaival foglalkozó számát, amelyhez fotósuk, Annie Leibovitz készít minden évben különleges fotósorozatot a színészekkel.

A 2018-as kiadásból már közzé is tettek néhány képet és a címlapot, amelyen 12 nagyágyú látható, ráadásul együtt, hála a photoshopnak. Csakhogy a hírességek összeollózása és felvételeken végzett utómunka közepette hibát vétettek a lap munkatársai, ugyanis ha alaposan megnézzük, tisztán látszik, hogy Oprah Winfreynek az egyik fotón véletlenül több keze van, mint rendesen:

A fenti kép a legneccesebb, ugyanakkor nem az egyetlen, amelyen valamelyik sztár egy oda nem illő végtaggal rendelkezik. Emitt a másik problémás felvétel, nevezetesen a címlapfotó, melyen Reese Witherpsoon lábai nem stimmelnek, mert úgy néz ki, mintha kettő helyett valójában három lenne neki:

Nem is kellett több az internet népének, és kikezdték a Twitteren a Vanity Fairt. A felvételek híre Winfreyhez és Witherspoonhoz is hamar eljutott. Az Oscar-díjas színésznő az alábbi poszttal reagált:

https://twitter.com/RWitherspoon/status/956609587620151296

Nos, úgy tűnik, most már mindenki tudja, hogy három lábam van. Bízom benne, hogy így is el tudtok fogadni annak, aki vagyok (Oprah megöleléséért viszont sosem fogok bocsánatot kérni, ha lehetőségetek nyílik rá, nektek is nagyon ajánlom).

Erre aztán már Oprah is válaszolt, hasonlóképpen aranyos és vicces stílusban:

https://twitter.com/Oprah/status/956636981114503168

Én elfogadom a harmadik lábadat. Ahogyan tudom, te is elfogadod az én harmadik kezemet.

Kiemelt kép: Vanity Fair/Annie Leibovitz

Ajánlott videó

Olvasói sztorik