Kultúra

8 nő simán lepipál ékszerrablásban 11 férfit

Erről fog szólni a sztárparádéval közelgő Ocean's 8, amelynek itt az új szinkronizált előzetese.

Tizenegy évvel a George ClooneyBrad PittMatt Damon trió nevével fémjelzett Ocean’s-trilógia utolsó része, az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik után idén fog mozikba kerülni a franchise első spinoffja: az Ocean’s 8: Az évszázad átverése, amelyben egy nagyszerűbbnél nagyszerűbb színésznők alkotta új csapat fog akcióba lendülni. A produkciónak itt a legújabb, második szinkronos előzetese.

Az Ocean’s 8 főszerepét az Oscar-díjas Sandra Bullock játssza, aki a Clooney-féle Danny Ocean húgaként a börtönből frissen szabadulva már egyből nagyszabású rablást tervez, amelyhez persze szüksége van egy csapatra. Ezért össze is szed hét különböző képességekkel rendelkező nőt, akiket a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett, az egyszeres Oscar-díjas Anne Hathaway, a Golden Globe- és Emmy-díjas Sarah Paulson, a kétszeres Oscar-jelölt Helena Bonham Carter, a hatszoros Emmy-jelölt Mindy Kaling, a többieknél kevésbé ismert Awkwafina (Rossz szomszédság 2, Gólyák) és popdíva Rihanna alakítanak.

A mellékszerepekben is csupa nagyágyút, így a Linus Caldwellként visszatérő Matt Damont, továbbá Dakota Fanninget, James Cordent, Katie Holmest, Olivia Munnt és Richard Armitage-t felvonultató akció- és krimivígjáték Gary Ross rendezésében készül és június 21-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Village Roadshow Pictures/Warner Bros.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik